zwembad Jottem

Zwemdiploma A

 

√  12 maanden zwemles zwemdiploma A
Drie keer per jaar start er bij Zwemschool Jottem een 12 maanden zwemcursus voor zwemdiploma A; in februari, juni en oktober.
U heeft de keuze uit:

  • 1x per week ¾ uur zwemles , op de door u gekozen lesdag en tijd. Startleeftijd vanaf 5 jaar.
  • 2x per week ½ uur zwemles, op de door u gekozen lesdag en tijd. Startleeftijd vanaf 4½ jaar.


De zwemles wordt gegeven door één en dezelfde instructrische gedurende de gehele zwemcursus. Aan het einde van het traject wordt beoordeeld of uw kind kan afzwemmen.

Kinderen vanaf 5 jaar kunnen zowel deelnemen aan de cursus van 1x per week 45 min. als ook 2x 30 min. Kinderen van 4½ jr kunnen alléén deelnemen op de groep van 2x 30 min. per week. Kosten per maand € 49,50.
Klik hier voor het overzicht met data en tijden.

√  5 maanden zwemles zwemdiploma A
Twee maal per jaar start er bij Zwemschool Jottem een 5 maanden zwemcursus voor zwemdiploma A: in augustus en in februari.
U heeft de keuze uit:

  • 1x per week 1 uur zwemles, op een door u uitgekozen lesdag en tijd. Start leeftijd vanaf 6 jaar.
  • 2x per weekend ¾ uur zwemles, op een door u uitgekozen tijden. Start leeftijd vanaf 5 jaar.


Aan het einde van het traject wordt beoordeeld of uw kind kan afzwemmen. Kinderen die nog niet zover zijn om af te zwemmen, kunnen instromen op andere groepen van gelijk niveau. Kosten per maand 1x per week op wo. € 81,50 , 2x per weekend op za. en zo. € 111,50

Klik hier voor het overzicht met data en tijden.

Vakantiezwemmen zwemdiploma A
In de schoolvakantie (zomerperiode) wordt in de vakantie zwemlessen gegeven voor alleen kinderen welke op dat moment al in één van de zwemlesgroepen zitten bij Jottem. De kinderen krijgen de mogelijkheid iedere ochtend zwemles te nemen. 
De zwemlessen worden door een vaste instructeur gegeven in een kleine lesgroep. Een maand voorafgaande aan het zomerzwemmen krijgen alle ouders/verzorgers van leerlingen de mogelijkheid om via internet zoon en/of dochter in te roosteren.