zwembad Jottem

Informatie

 

 

 

Wat is zwembad Jottem?
Zwembad Jottem is een zwem-instructiebad voor met name kinderen en ouderen. Het is centraal gelegen aan de Voorststraat, de verbindingsweg tussen Huissen centrum en de wijk Zilverkamp. Het heeft een uitstekend verwarmd bassin met de afmeting 20 x 8 meter en een watertemperatuur van ±32 graden. Naast de activiteiten speciaal gericht op leskinderen en ouderen, zijn er ook activiteiten zoals schoolzwemmen, baby-en peuterzwemmen, therapiezwemmen en vrijzwemmen voor elke leeftijdsgroep. Tijdens het wachten bij één van deze activiteiten of mogelijk wat napraten, kunt u verblijven in onze gezellige kantine.

 

Erkend opleidingsinstituut

Zwembad Jottem is een erkend Opleiding-en Exameninstituut Nationale Zwemdiploma's. Deze erkenning wordt uitgegeven door het Nationaal Platform Zwembaden (NPZ-NRZ). Zij houden toezicht op de kwaliteit van het diplomazwemmen. Onze zwemlessen worden gegeven door gediplomeerde leerkrachten die handelen na de gedragscode zwembrache. http://gedragscodezwembranche.nl 

 

Zwemschoen BEPO 
fotohome1

Zwembad Jottem is het eerste en tot nu enige zwembad dat de speciale zwemschoen gebruikt. En met succes. De Bèpo is grondig getest en heeft bewezen dat kinderen minder lessen nodig hebben om beter te leren zwemmen. 

De Bèpo is er in vier aantrekkelijke kleuren en is gemaakt van elastisch materiaal. De goede pasvorm zorgt voor een goede aansluiting op de voet en voorkomt irritatie en blaarvoorming. De grotere afzet zorgt ervoor dat kinderen gemakkelijker uitdrijven. Door de Bèpo krijgen zij meer plezier in het leszwemmen. 

Waterkwaliteit
Om aan de wettelijke vastgestelde minimale waterkwaliteit te kunnen voldoen maken zwembaden gebruik van 'zwembad chloor' om bacteriën en vuil te verwijderen. 
Als chloor aan vuil gebonden wordt gaat men het bemerken en kan het irriteren.
Om dat te verminderen heeft Zwembad Jottem in samenwerking met Akzo Nobel en Van Remmen UV Techniek de chloor- oxidering van het zwemwater verbeterd d.m.v. een UV-installatie. 
De effectiviteit t.a.v. het oxideren van het 'gebonden chloor' is hierdoor maar liefst met 69% verbeterd en dat is te merken aan de waterkwaliteit, met als gevolg dat er geen chloorlucht is en men geen last meer heeft van irriterende ogen. 

Algemeen
Adres:
Van Voorststraat 19a
6851 LT Huissen

Tel: 026-3250770

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bank: NL98RABO 0124010075
KVK: 09092577

Baddiepte: vanaf 0,3m tot 2m.
Watertemperatuur: ±32 graden Celcius

Betalingswijze
U dient zorg te dragen voor tijdige betaling van de leskaart aan de kassa.